Oef, geef een blijvende borrelplank als geschenk!

Ieder relatiegeschenk is uniek. Maak daarom je borrelcadeau af met een bijzondere borrelplank. Hieronder vind je een arsenaal aan duurzame en mooie borrelplanken. Wil jouw logo erin graveren? Vul het formulier hieronder in en
we nemen contact met je op.

Houd Amsterdam

Lokaal, duurzaam en eerlijk!

Walnoot borrelplank rond

Verschillende maten beschikbaar!

Beuken borrelplank rond

Verschillende maten beschikbaar!

Borreltray

Kies voor witte of zwarte bakjes en walnoot of beukenhout!

Borreltray

Kies voor walnoot of beukenhout!

Borrelplank rechthoek

Kies voor walnoot of beukenhout!

Borrelplank offerte op maat?

Vul hieronder het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kunt de relatiegeschenken en pakketten van NaVijfen gemakkelijk per stuk bestellen. Wil je de relatiegeschenken verzenden in eigen verzenddoos? Neem dan even contact op.

Dat kan ook bij ons. Van gegraveerde borrelplanken, flesopeners of kurkentrekkers tot een gepersonaliseerde verzenddoos. Of een giftbox met chocolade of een geurdiffuser.

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.