Wine & single origin chocolate

Verras een chocolade-fanaat met wijn en single origin chocolate! Het bijzondere aan deze chocolade is, dat de chocolade gegroeid en verwerkt is in het land van herkomst. Ze zijn geperfectioneerd door de Belgische chocolatier Valentino. Van pure chocolade tot melkchocolade, het cacao van iedere bonbon komt uit een ander deel van de wereld. Wij hebben de beste rode wijn uitgezocht voor bij de bonbons. Dus plof lekker op de bank met een glas wijn en geniet van de chocolaatjes.

Deze box is voor 1 persoon

28.95 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Lekker onderuit genieten van chocola en wijn

Wat zit er in de Single Origin Chocolates box?

Je krijgt niet alleen chocolade. Nee, nee. Natuurlijk krijg je ook een fles rode wijn. Want Rode wijn en pure chocolade gaan zo goed samen. Verder smikkel je van hele luxe chocolade van onze Belgische chocolatier Valentino.

  • Bijzondere Moldavische rode wijn
  • Melkchocolade uit Ghana. 40% cacao en smaakt geweldig met mango of hazelnoten
  • Pure chocolade uit Ecuador. De super intense smaak gaat perfect met koffie of karamel
  • Melkchocolade uit Papua. Romige chocolade met karamel aroma. Combineer het eens met banaan of ananas
  • Ruby chocolade uit Ivoorkust. Fruitig en zoetzuur.
  • Brazilliaanse pure chocolade. Proef eens met een cocktail of limoen!

Giftcard met een eigen logo erop?

Bedruk de Pathé thuis bon, een borrelplank of de NaVijfen verpakkingsdoos met jullie eigen logo. Stop er gelijk een gratis persoonlijke boodschap in. Dat geeft de finishing touch. Laat het gemakkelijk bij je collega's thuis bezorgen.

Tip voor een extra fijn kerstgevoel: laat de pakketten op kantoor afleveren. Zo bespaar je een hoop CO2-uitstoot, bezorgtijd & kun je ze zelf aan je collega's geven! En als piek op de boom geven we er ook een mooie pakket-korting bij.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen