VideoBelBorrel Carnavalseditie

Deze Carnavalsdagen geen gure wind of lauw bier, maar gewoon lekker achter je laptop in je warme woonkamer. Hiermee geef je een feestelijke twist aan de online bedrijfsborrel. Trap de borrel af met een shot Flügel, Hef samen met je collega’s het glas op Carnaval. Wat offline niet door kan gaan mag online gelukkig wel! NaVijfen heeft hard gezocht naar de leukste en vooral de lekkerste snacks voor bij de online Carnavalsborrel. Daarom zit deze borrel boordevol lekkers uit het zuiden.

Deze box is voor 2 personen

0.00 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in het carnavals borrelpakket?

Vier jouw Carnavalsborrel online

Proost met jouw virtuele prins Carnaval. Want iedere collega krijgt een fles wijn of een speciaalbiertje of 2 bruisende frisjes thuisgestuurd. Met de lekkere nootjes, chocolaatjes, vleesjes en alle andere snacks die er bij zitten, maken jullie er samen een gezellige middag van.

  • Lekkere drankjes naar keuze!
  • Kleine Brabantse worstenbroodjes om te snacken
  • Knapperige ambachtelijke Salty Dog Chips uit Engeland
  • Echte Britse Salty Dog pub nuts
  • Lekkere NaVijfen snackworstjes
  • Gepofte Parmezaanse kaassnackjes uit Italië
  • Snackolijfjes voor bij de borrel
  • Extra feestelijke rode carnavalsneus

Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, nemen wij z.s.m. contact met je op om de alles in goede banen te leiden. Ontzorgen tot in de puntjes!

Genieten geblazen: Alaaf!

Deze feestelijke Carnavalskraker kun je gemakkelijk per stuk bestellen. Genoeg te smikkelen tijdens de Er zit genoeg in dit borrelpakket om in je eentje van te snacken, terwijl je een handje chips of een worstenbroodje kan delen. Dat is nog eens leuk!

Bestel dit leuke Carnavalspakket, zet je leukste Carnavalsnummer op en wij regelen de rest. Van worstenbroodjes tot het verpakken van de lekkere drankjes. Jij hoeft je verder nergens zorgen over te maken.

Toch op zoek naar een andere borrel? Bekijk dan onze overige borrelpakketten .

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen