VideoBelBorrel Carnavalseditie

Mis jij je gezellige collega’s ook nu we massaal thuiswerken? En wil je volledig coronaproof een leuke twist geven aan de online borrel? Dan is de VideoBelBorrel Carnavalseditie misschien iets voor jou!

Samen gaan jullie het glas heffen op het Carnavalsweekend wat offline niet door mag gaan, maar online gelukkig wel! NaVijfen heeft hard gezocht naar de leukste en vooral de lekkerste snacks voor bij de online Carnavalsborrel. Daarom zit dit borrelpakket boordevol gevuld met allemaal lekkers wat herkenbaar is voor bij het echte Brabantse Carnaval vieren!

Deze box is voor 2 personen

0.00 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in het pakket?

VideoBelBorrel Carnavalseditie

Elke collega of vriend(in) krijgt een super leuk borrelpakket met een fles wijn of een speciaalbiertje met 2 Flügel of 2 biologische alcoholvrije Fritz drankjes thuis gestuurd. Met de lekkere nootjes, chocolaatjes, vleesjes en alle andere snacks die er bij zitten, maken jullie er samen een gezellige middag van.

  • Lekkere drankjes naar keuze!
  • Kleine Brabantse worstenbroodjes om te snacken
  • Knapperige ambachtelijke Salty Dog Chips uit Engeland
  • Echte Britse Salty Dog pub nuts
  • Lekkere NaVijfen snackworstjes
  • Gepofte Parmezaanse kaassnackjes uit Italië
  • Snackolijfjes voor bij de borrel
  • Extra feestelijke rode carnavalsneus

Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, nemen wij z.s.m. contact met je op om de alles in goede banen te leiden. Ontzorgen tot in de puntjes!

Bestelvoorwaarden

Deze feestelijke Carnavalskraker is al per stuk te bestellen. Er zit genoeg in dit borrelpakket om in je eentje van te snacken, terwijl je een handje chips of een worstenbroodje kan delen. Dat is nog eens leuk!

Bestel dit leuke Carnavalspakket, zet je leukste Carnavalsnummer op en wij regelen de rest. Van worstenbroodjes tot het verpakken van de lekkere drankjes. Jij hoeft je verder nergens zorgen over te maken.

Toch op zoek naar een andere borrel? Bekijk dan onze overige borrelpakketten .

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen