Valentijnschocolade brievenbuspakket

Liefde gaat door de maag. Zeker met dit Valentijns chocolade brievenbuspakketje. Wat vind jij, mogen de Valentijnscadeaus wel een tikkie spannender? En is jouw Valentijn een echte zoetekauw? Dan heb je hét orginele Valentijnscadeau gevonden. Gemaakt van luxe melkchocolade, crispy chocoladebollen en vooral veel liefde. Hiermee stuur je Cupido gewoon door de brievenbus. Makkelijk zat!

Zet een romantische muziekje op en steek de kaarsjes aan. Met dit borrelcadeau maak je zeker iemand blij. Bijvoorbeeld jouw lieftallige partner, hardwerkende collega’s of je beste vriend(in) met dit chocolade borrelcadeau? Bestel ‘m nu zodat hij op tijd in huis is. Want thuis afleveren is leuk, maar zelf geven is leuker.

 

9.75 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Verras jouw Valentijn en voeg een Pathé thuisbon toe voor in de thuisbioscoop

Tover een glimlach op het gezicht van jouw Valentijn

Nee, nee. Het is geen remedie tegen de liefde. Zoals je kunt zien is het mooi verpakt. Dan scheelt het dat liefde niet blind is. Het wordt netjes in een brievenbuspakketje afgeleverd. Je kunt zelfs een Pathé thuisbon toevoegen om van de woonkamer een echte thuisbioscoop te maken. Spots aan, tv aan en kies je favoriete film!

Liever een ander Valentijnscadeau uitzoeken? We hebben een arsenaal aan borrelpakketten waar je samen een hele avond kunt smikkelen. Van Netflix & Chill tot bankhangen met een dekentje. De borrel smaakt zeker goed. Bekijk onze Valentijnsborrelpakketten.

We stellen ook gemakkelijk een borrelpakket op maat samen. Voor jou en je Valentijn. Het hart kunnen we gemakkelijk toevoegen voor de wauw-factor. Geen probleem.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen