Valentijns Filmborrelpakket

Leverbaar vanaf 3 februari!

In 2021 vieren we Valentijnsdag nét even anders. Alles moet door de lockdown op gepaste afstand. Er zitten dus geen etentje buiten de deur of bioscoopavond bij Pathé in. Maar NaVijfen heeft hier een oplossing voor gevonden: het Valentijns Filmborrelpakket! Zo kun je samen genieten van je eigen thuisbioscoop met een leuke bon van Pathé en snackjes en drankjes van NaVijfen!

Deze box is voor 2 personen

29.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in het Valentijns Filmborrelpakket?

Valentijns Filmborrelpakket Inhoud

Met de Pathé thuis filmbon heb je een goede start van je Valentijnsavond. Maar hier horen natuurlijk ook lekkere drankjes, chocolaatjes en knapperige snackjes bij. Daarom vind je in dit heerlijke Valentijnsborrelpakket de volgende hapjes en drankjes:

  • Een soepele Spaans wijntje
  • Een fris speciaalbiertje
  • Twee sprankelende alcoholvrije mocktails
  • Kokoschocolade om van te smikkelen
  • Popcorn voor bij de film
  • Nacho's met kaas of salsadip, net als bij de bioscoop!
  • Een Pathé thuis filmpas

Je hoeft dus niet meer te kiezen voor het Valentijnscadeau met wijn of Valentijnscadeau met bier, in deze borrel zit het allebei!

Bestelvoorwaarden

Deze verrassende online Valentijns Filmborrelpakket is om gezellig met z'n tweetjes van te smullen. Of het voor jezelf, een collega of je beste vriendin is, jullie hebben gegarandeerd smulplezier en samen een onvergetelijke Valentijnsavond met dit smakelijke originele Valentijnscadeau met een Pathé film.

Dit ultieme Valentijnscadeau is nu al per stuk bestellen! Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, zorgen wij dat de bestelling ingepakt wordt, versturen we dit op de snelste manier en wordt het netjes door de DHL bezorgd! Jij hoeft je verder nergens druk om te maken!

Op zoek naar een ander online Valentijnscadeau? Bekijk dan onze andere Valentijnsborrels. Of wil je liever dit originele Valentijnscadeau op maat bestellen? Neem dan even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen