Sinterklaasborrel

De Sinterklaasborrel is in het land! Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Is iedereen zoet geweest dit jaar? Dan is het is vast de bezorger met dit leuke Sinterklaaspakket! De achterhaalde Sinterklaassnackjes hebben we achterwege gelaten. Wij denken buiten de borrelbox, met borrel lekkernijen met een nieuwe twist.

Verras je collega’s met dit spannende Sinterklaaspakket. Peuzel het lekker thuis op of tijdens een Zoom-meeting met je collega’s.

Deze box is voor 2 personen

0.00 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

De zak van Sinterklaas, Sinterklaas, Sinterklaas

Geef een originele Sinterklaasborrel cadeau

't Heerlijk avondje is gekomen, 't avondje dat je Sinterklaas viert met collega's! Heb je je goed gedragen? Mooi, dan kun je lekker genieten van een spannende Sinterklaasborrel. Uitdagend, maar niet te spannend. Ook als je het liefst pepernoten met chocolade eet.

  • Kies je favoriete drankje; een mooie fles Garnacha of Chardonnay, twee winterbiertjes of twee frisse drankjes van Soof en Vostok
  • Een mix om je eigen bourgondische speculaascake te maken
  • Fiandino kaas. Smakelijke Italiaanse kaas van losloopkoeien. Deze koeien lopen vrij rond in de wei.
  • Kaasdip met speculaaskruiden
  • Hollandse kruidige borrelnootjes
  • Een juten zakje van Sinterklaas, gevuld met chocolademunten
  • Ambachtelijke handgekookte chips

Dat smaakt naar meer

Sint en Piet hebben het razend druk. Bestel je daarom op tijd? Dan pakken wij het voor de goedheiligman en z'n knecht in, zodat het over de post mee kan. Borrelend met Sint kan de avond van je collega's niet meer stuk. Met z'n twee smikkelen? Sint doet z'n best om je smaakpapillen te prikkelen. Zeker als je niet van te spannend houdt, bestel dan bij NaVijfen. Dat gaat zeker niet fout.

Liever een grotere kerstborrel regelen? Zo beklonken. Kijk even naar onze kerstpakketten.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen