Retox borrelbox

Dry January? Nee, doe mij maar een neut. En waarmee kan dat beter dan de Retox borrelbox! Een cadeauverpakking met 2 spannende ciders of 2 flesjes biologische bruisende biertjes. Met dit goudgele lekkers geniet je languit of onderuit gewoon op je eigen bank. Combineer dit met ambachtelijke handgekookte chipjes en jouw me-time kan beginnen.

De Retox borrelbox komt altijd in deze toffe cadeauverpakking. Dit is zeker een mooie binnenkomer op de verjaardag van je buurman, het afstudeercadeau voor je broertje of als housewarming gift voor je vrienden. Wie maak jij blij?

 

0.00 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wie van je collega's heeft wel een borrel verdiend?

Inhoud van de retox borrelbox

Maat houden? Wat is dat? Geen Dry January, Stop-tober of No-vember, maar ontspannen onderuitgezakt, gewoon op de bank in je eigen woonkamer. Smikkelen geblazen met uitdagende cider en krakende chips:

  • Kies tussen 2 flesjes Britse cider of 2 lokale biertjes van brouwerij 't IJ
  • Ambachtelijke chips met nét wat meer pit. Dat zijn handgekookte Britse chipjes van Salty Dog.
  • Een mooie weggever ingepakt in mooie cadeauverpakking

Winning when you're sinning

Af en toe iets lekkers tussendoor mag wel. Van ons in ieder geval wel. En als je dan toch iets lekkers neemt, kun je het beter goed doen. Met de Retox borrelbox. Twee hippe drankjes en krakende chips. Ook lekker voor bij de (online) borrel.

Wat je cadeau wil geven? Simpel. Gewoon een mooi cadeau dat verrast. Verpakt in een donkere, luxe cadeauverpakking. Hiermee kun je zeker gezien worden.

Liever iemand blijmaken met een borrelpakket op maat? Bestel een van de andere lekkere borrelcadeaus! Bekijk onze borrelcadeaus. Liever een borrelcadeau met andere unieke hapjes en drankjes bestellen? Bekijk dan onze borrelpakketten.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen