Restaurant cadeau

Een restaurant cadeau? Goed idee! Zo steek je lokale ondernemers een hart onder de riem. In te leveren bij honderden verschillende restaurants in Nederland. Of je nou trek hebt in sushi, of de daghap op de hoek. De keuze is aan jou.

Wil je graag een cadeaukaart voor jezelf maar gun je Stichting Opkikker ook een kleine donatie? Check de checkbox hieronder aan en je krijgt een waardebon van €20 en doneert direct €5 aan Stichting Opkikker.

25.00

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker zorgt ervoor dat langdurig zieke kinderen een Opkikkerdag krijgen. Wat dat is? Simpel. Dat is een dag waarin deze zieke kinderen en hun gezin even verwend worden. Ieder gezin krijgt persoonlijke aandacht, de zieke kinderen voelen zich een dag even weer beter. Maar dat is niet alles. Kinderen krijgen de kans om als 'ambassadeur' aan de slag te gaan voor Opkikker. Dat zorgt voor veel kracht, eigenwaarde en verantwoordelijkheid. En het geeft ze een sociaal netwerk waar ze op terug kunnen vallen.

Wat zo mooi is, is dat Stichting Opkikker al 26 jaar deze mooie opkikkerdagen verzorgt. Zonder overheidssubsidie of grote loterijen, maar mét hardwerkende vrijwilligers, bijzondere donateurs en fijne sponsors. Iedere donatie helpt.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen