Paasstol

Goud! Dat is de prijs die deze luxe paasstol gewonnen heeft. Bij de awards van BekroondMetGoud.nl heeft deze kanjer de gouden plek binnengesleept. Hier werd hij niet alleen op smaak, maar ook op presentatie en kwaliteit getest. En wat denk je? Natuurlijk met vlag en wimpel geslaagd en met kop en schouders boven de rest van de stollen. Daarom hebben we bij NaVijfen deze mooie samenwerking met de lokale bakker opgezet. Een beetje voor ons, maar vooral om jouw collega’s mee te verrassen.

Deze paasstol is een kleintje van 250 gram. Liever een grote joekel bestellen? Geen probleem. Kies hieronder het gewicht en we sturen het gemakkelijk op. Dat is lekker, of niet dan!

8.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Lunchen met je thuiswerkteam

Verras je thuiswerkende personeel met een luxe paasstol

Samen met je collega's snoepen tijdens Pasen doe je gemakkelijk met deze paasstol. Hij wordt gemakkelijk en op tijd op kantoor of bij iedereen thuis bezorgd door DHL GoGreen. Dat is helemaal elektrisch en daarom stukken beter voor de toekomst.

De luxe paasstol wordt vers gemaakt en door ons veilig ingepakt. Zodra we alle adressen ontvangen hebben, starten we met inpakken en worden de paasstollen met liefde ingepakt. Zoals je van ons gewend bent, in onze veilig verpakte, gerecyclede blauwe dozen.

Nog wat drankjes of gevulde paaseitjes van een Belgische chocolatier toevoegen? Neem even contact op met Patrick. Hij helpt je gemakkelijk verder. Een klein of groot budget, wij vinden wat bij jou past.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen