Paasstol

Goud! Dat is de prijs die deze luxe paasstol gewonnen heeft. Bij de 2022 awards van BekroondMetGoud.nl heeft deze kanjer de gouden plek binnengesleept. Hier werd hij niet alleen op smaak, maar ook op presentatie en kwaliteit getest. En wat denk je? Natuurlijk met vlag en wimpel geslaagd. Daarom hebben we bij NaVijfen deze mooie samenwerking met de lokale bakker opgezet. Een beetje voor ons, maar vooral om jouw collega’s mee te verrassen.

De prijs is voor een paasstol van 250 gram. Liever een grote paasstol van 500 gram bestellen? Dat is voor ons geen probleem. Voeg ‘m gemakkelijk toe aan een borrelpakketje of paasbrunch. Dat is lekker, of niet dan!

11.95 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Lunchen met je thuiswerkteam

Verras je thuiswerkende personeel met een luxe paasstol

Samen met je collega's paasbrunchen doe je gemakkelijk met deze paasstol. Hij wordt gemakkelijk en op tijd bij je thuiswerk team bezorgd door GoGreen. Dat is een stukje beter voor de toekomst, en past bij iedereen z'n doelstelling voor 2022.

De luxe paasstol wordt vers gemaakt en door ons veilig ingepakt. Zodra we alle adressen ontvangen hebben, starten we de labelprinter en worden de paasstollen met liefde ingepakt. Zoals je van ons gewend bent, in onze veilig verpakte, gerecyclede blauwe dozen.

Nog wat drankjes of gevulde paaseitjes van een Belgische chocolatier toevoegen? Of jouw eigen mini brunch op maat bestellen? Neem even contact op met Patrick. Hij helpt je gemakkelijk verder. Een klein of groot budget, wij vinden wat bij jou past.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen