Paaseitjes brievenbuspakket

Helaas is dit product uitverkocht

Op zoek naar een klein chocolade paaseitjes brievenbuspakketje? Denk dan eens aan het Paaseitjes brievenbuspakket! Geen gewone goedkope supermarkt paaseitjes! Maar de lekkerste Belgische paaschocolade van chocolatier Valentino uit België. Verras jouw collega’s of werknemers met een leuk pakketje met ongeveer 200 gram aan chocoladepaaseitjes. Voor in hun brievenbus. En natuurlijk netjes thuis afgeleverd!

Deze box is voor 1 persoon

12.50 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in het Paaseitjes brievenbuspakket?

Samenstelling

Laat zien dat je je collega's waardeert met een klein geschenk van NaVijfen! Heerlijke paaseitjes die gewoon door de brievenbus passen. En ze worden ook nog eens netjes thuisbezorgd! Wat krijg je precies?

  • 200 gram van de lekkerste paaseitjes. Gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade. Gevuld met Praliné, advocaat, vanille of andere lekkere smaken!

Bestelvoorwaarden

Dit kleine feestelijke paaspakketje is voor 1 persoon en daarom per persoon te bestellen en thuis af te leveren! Geen extra kosten, de prijs is inclusief BTW én verzendkosten naar iedereen thuis! Bestel dit pakketje voor al je collega's en wij zorgen dat het op tijd aankomt. Jij hoeft je helemaal nergens zorgen over te maken. Dat is fijn, toch?!

Liever een grote paasborrel op maat samenstellen? Neem dan even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen