Oktoberfest borrel

”Prost!” – zoals de echte Duitsers zeggen. Trek je lederhosen of dirndl maar aan, want het is tijd voor Oktoberfest. Is de dindl niets voor jou? Dan zeker de snackjes in dit borrelpakket wel. Wij hebben namelijk de lekkerste snackjes en Beierse biertjes in de borrel voor jou uitgezocht. Verras iemand met een smakelijk cadeau, peuzel de Oktoberfest borrel helemaal alleen op of vier je werksuccessen met je collega’s. Voor de alcoholvrije liefhebbers, kies je voor alcoholvrij bier. Dat is genieten.

0.00 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Noch ein Bier, bitte! Wat zit er in de Oktoberfest borrel?

Zin om echt verrast te worden? Combineer deze snackjes met het bier

Noch ein Bier? Nein! Zwei Bier, bitte! De Beierse bieren in de Oktoberfest borrel smaken naar meer. Je geniet van de beste smaakcombinaties.

  • Twee Duitse biertjes, rechtstreeks uit München. Het hart van Oktoberfest.
  • Geen braadwürst maar bierworst! Stevige worstjes met een vleugje bier. Wij Nederlanders weten wel wat lekker is!
  • Lekkere pub nuts; smakelijke zoute of geroosterde nootjes. Die ken je zeker uit de kroeg.
  • Amerikaanse Pretzels. Het begon in Duitsland maar is geperfectioneerd in de US of A.
  • Britse handgekookte chipjes. Na deze ontdekking wil je geen samengeperst aardappelzetmeel uit de supermarkt meer. Wij laten je genieten van ambachtelijke producten.
  • Vul je bierpull tot de nok, hef je glas en proost met je vrienden. Genieten van de borrel doe je natuurlijk samen. Prost!

Baan je een weg in sneltreinvaart door de ambachtelijke Europese hapjes

Met onze Oktoberfest borrel brengen we je gegarandeerd een flinke portie gezelligheid. Namelijk met een bierpull in de ene hand en Duitse pretzels in de ander. Vul dat aan met een ontdekkingstocht aan hapjes van over de hele wereld. Enige voorwaarde om in het borrelpakket te belanden? Het moet natuurlijk wel goed smaken bij Duits bier.

Kun je niet op al dat lekkers wachten? Bestel de Oktoberfest borrel dan direct en wij bezorgen 'm gewoon thuis. Als cadeau bij je beste vriendin, als borrel bij je collega's of gewoon voor jezelf.

Heb je speciale wensen of allergieën? Laat het ons weten en we passen de producten gemakkelijk aan. Dat kost je verder niets extra.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen