Nieuwjaarsborrel

Leverbaar vanaf 28 december

Begin het nieuwe jaar goed, samen met je collega’s, maar wel op afstand. Dat doe je natuurlijk met een Nieuwjaarsborrel pakket. Trommel het gezelschap bij elkaar, host een online meeting op Zoom, Teams en proost op 2022!

Bestel je er 10 voor je team, 50 stuks voor je afdeling of 100 stuks voor je hele bedrijf? Wij weten 1 ding zeker: dit hebben jij en je collega’s bubbel en dwars verdiend.

Deze box is voor 2 personen

0.00 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in het bruisende Nieuwjaarsborrel pakket?

Samenstelling van het Nieuwjaarsborrel pakket

Met dit spetterende & originele nieuwjaarsborrel pakket kun je samen met je collega's 2022 een geweldige start geven. Geniet van een feestelijk fles bubbels en lekkere snacks. Na de feestdagen weer aan de bak was nog nooit zo gezellig. Waar gaan jullie van genieten:

  • Een luxe grote fles Italiaanse Prosecco. Tot 8 keer op rij uitgeroepen tot beste prosecco van Italië.
  • Luxe serranoham uit Spanje
  • Italiaanse Fiandino kaas van scharrelkoeien. De koeien die de melk voor deze kaas produceren mogen niet op stal staan, maar vrij grazen in de wei. Daarom is deze Italiaanse kaas super duurzaam!
  • Safari nootjes; een kruidige notenverrassing
  • Luxe Catalaanse truffelchocolaatjes. Gekarameliseerde amandelen met een laagje chocolade eromheen. Dat is smullen!
  • Spannende olijfjes met ansjovis
  • Britse handgekookte chipjes
  • Een pakje sterretjes om het nieuwe jaar goed in te luiden.

Gemakkelijk afgeleverd bij iedereen thuis of op kantoor

Bestel deze Nieuwjaarsborrel per stuk of direct voor je hele thuiswerkteam. Of geef je 'm liever als verjaardagscadeau of super leuke housewarming gift?

Wij zijn gek op het milieu. We verzenden met GoGreen en geven korting als je de nieuwjaarsborrels op 1 locatie laat afleveren. Jij doet toch ook mee?

Liever een kleiner borrelpakketje? Bekijk de VideoBelBorrel Nieuwjaarseditie. Fan van bijna alle snackjes in dit pakket? We maken gemakkelijk jouw nieuwjaarsborrel op maat. Neem even contact op.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen