Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel bestellen? Dat doe je bij NaVijfen. Met luxe Catalaanse chocolade en bijzondere bubbels, ben je bij ons aan het juiste adres. Deze bubbel is een winnaar van gouden medailles. Door de flinke bubbel prikkelt hij je smaakpapillen en geeft het een volle smaak in je mond. Dat moet je zelf even proeven. Hij komt regelrecht uit de Loire. Of je er nou eentje voor je buurvrouw bestelt of twintig voor je hele afdeling, dat maakt ons niets uit. Wij weten 1 ding zeker: dit hebben jij en je collega’s bubbel en dwars verdiend.

Deze box is voor 2 personen

Vanaf: 0.00 incl. btw

Type Quantity

Nieuwjaarsborrel alcohol

29.95 incl. btw each

Uitverkocht

Nieuwjaarsborrel alcoholvrij

29.95 incl. btw each

Uitverkocht

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in het bruisende Nieuwjaarsborrel pakket?

Samenstelling van het Nieuwjaarsborrel pakket

Met dit spetterende & originele nieuwjaarsborrel pakket kun je samen met je collega's 2022 een geweldige start geven. Geniet van een feestelijk fles bubbels en lekkere snacks. Na de feestdagen weer aan de bak was nog nooit zo gezellig. Waar gaan jullie van genieten:

  • Prijswinnende bubbels. De Cremant du Bourgogne. Terechte winnaar van gouden medailles. En dat proef je!
  • Luxe serranoham uit Spanje
  • Italiaanse Fiandino kaas van scharrelkoeien. De koeien die de melk voor deze kaas produceren mogen niet op stal staan, maar vrij grazen in de wei. Daarom is deze Italiaanse kaas super duurzaam!
  • Safari nootjes; een kruidige notenverrassing
  • Luxe Catalaanse truffelchocolaatjes. Gekarameliseerde amandelen met een laagje chocolade eromheen. Dat is smullen!
  • Spannende olijfjes met ansjovis
  • Britse handgekookte chipjes

Gemakkelijk afgeleverd bij iedereen thuis of op kantoor

Bestel deze Nieuwjaarsborrel per stuk of direct voor je hele thuiswerkteam. Of geef je 'm liever als verjaardagscadeau of super leuke housewarming gift?

Wij zijn gek op het milieu. We verzenden met GoGreen en geven korting als je de nieuwjaarsborrels op 1 locatie laat afleveren. Jij doet toch ook mee?

Liever een kleiner borrelpakketje? Bekijk de VideoBelBorrel Nieuwjaarseditie. Fan van bijna alle snackjes in dit pakket? We maken gemakkelijk jouw nieuwjaarsborrel op maat. Neem even contact op.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen