Muffin per post

Oef, deze ambachtelijke muffin per post moet je proeven. Gemaakt van de beste ingrediënten met de focus op biologisch en duurzaamheid. En verzonden met GoGreen. Dus een duurzaam cadeau, gewoon door de brievenbus. Een muffin als klein relatiegeschenk? Goed idee. Dit kleurrijke geschenk is namelijk hartstikke makkelijk te personaliseren.

Kies bijvoorbeeld voor een sleeve om het brievenbuspakketje met jouw logo en een fijne boodschap op een kaartje met een persoonlijke touch. En de keuze voor de smaak. Dat bepaal je ook helemaal zelf. Wel zo makkelijk toch?

4.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Verrassing! Een cadeautje door de brievenbus.

Blossombs

Mmm, peuzel je de muffin per post helemaal zelf op, of geef je het liever cadeau? Perfect als smakelijk tussendoortje voor je hardwerkende collega's, als goedmakertje voor een foutje of als extra'tje bij de koffie. Gewoon omdat het kan. Met deze muffin per post heb je zeker een origineel cadeautje.

Het wordt gemakkelijk bij jou thuis, op kantoor of bij de ontvanger afgeleverd. Dat doen we met GoGreen. Dat is niet alleen beter voor de natuur, maar ook voor ieder z'n tijd. Want thuisblijven hoeft niet meer. Het gaat gewoon door de brievenbus. Zo hoeft de bezorger ook niet 3x terug te komen als er niemand thuis is. Win-win, nietwaar?

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen