Koffie paaspakketje

Begin de werkdag met een bakkie pleur en gevulde paaseitjes terwijl je de ochtendmeeting met collega’s opstart. Smikkel stiekem een paaseitje of twee, en bespreek wat je vandaag op gaat pakken. Met dit kleine cadeautje voor je thuiswerkers geef je een lichte boost met een kopje goeie koffie en wat smakelijke paaseitjes in nieuwe smaken. Ontdek nieuwe smaken zoals rood fruit, banaan-toffee en pistache. Wij houden van bijzondere smaaksensaties, maar maken het niet té gek.

Deze box is voor 1 persoon

21.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Paaspakketje bestellen? Zo geregeld.

Zet je eigen bakkie leut met dit koffie paaspakketje

Genieten van een spannend paaseitje terwijl je nieuwe koffie ontdekt. Deze Zuivere Koffie is namelijk gebrand door ex-gedetineerden. Deze mensen krijgen op deze manier een eerlijke kans om terug te keren tot de maatschappij. Klinkt goed toch?

  • 250 gram Zuivere Koffie. Gebrand door ex-gedetineerden.
  • Luxe chocolade paaseieren van Valentino Chocolatier. Ontdek nieuwe smaken zoals rood fruit, banaan-toffee en pistache. Maar je vindt ook bekend lekkers, zoals vanille, advocaat en witte chocolade.

Perfect als cadeau voor je thuiswerkteam, voor bij de online meeting of voor jezelf als tussendoortje. Met deze chocolade paaseitjes en kop duurzame koffie is het zeker genieten geblazen.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen