Kerstborrel Origineel

Inclusief Pubquiz of Kerstbingo

Met het nieuwe en originele kerstpakket van NaVijfen verloopt jouw kerst alles behalve stil! In het kerstpakket zit een online pubquiz met echte breinbrekers of kun je het geluk van je collega’s testen tijdens een feestelijke kerstbingo. De minimale bestelhoeveelheid is 4 stuks. Bestel voor 20 december 2020!

Deze box is voor 2 personen

62.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in de Kerstborrel Origineel?

Het meest originele kerstpakket inclusief spel

In dit kerstpakket zit een leuk en grappig spelelement. Ga de strijd met je collega’s aan met een online pubquiz! De quiz staat vol themavragen, hilarische video’s, filmfragmenten, een grabbelton-ronde en grappige weetjes. Hiermee wordt jullie kerstborrel gegarandeerd een onvergetelijke en hilarische spelavond.

Wil je liever samen met je collega’s een online spel spelen in plaats van de strijd aan gaan tegen elkaar? In het originele kerstpakket vind je een kerstbingo als leuk alternatief. Met speciale NaVijfen bingokaarten, een host en een leuk stel collega's of vrienden is spelplezier gegarandeerd!

Naast grappige kerst spellen vind je natuurlijk ook heerlijke drankjes voor ieder wat wils. Zo genieten je collega's van een fantastische, luxe wijn gemaakt van Chardonnay- en Viura-druiven. Voor de bierliefhebber heeft onze in-house bierkenner een stoere 0,75 literfles winterbier geselecteerd.

Samenstelling van het kerstpakket

Mocht je collega liever willen genieten terwijl hij zijn hoofd bij het spel houdt? Dan geef je de fles wijn en bier aan je buren en geniet je collega zelf van de alcoholvrije mocktail van Soof!

Maar de echte vraag is: welke lekkere snackjes, vleesjes en kaasjes vindt je personeel in dit originele kerstpakket? Ten eerste krijgen ze een mooie authentieke borrelplank speciaal voor het vleesplankje van zachte chorizo, spaanse seranoham en heerlijke plakjes salchichon. Ook een heerlijk Fiandino kaasje met een kaasdip in de smaken vijg of kweepeer ontbreken niet.

NaVijfen is de exclusieve importeur van Salty Dog noten en hun ambachtelijke handgemaakte chips. Daarom kunnen deze natuurlijk niet in dit kerstpakket ontbreken. De nootjes en chips zijn zo lekker, they’re driving us nuts! Wist je dat de naam Salty Dog komt van de hond van de Britse pub eigenaar en producent? Deze hond ging altijd mee op bezorgtocht en werd zo al gauw het gezicht van het merk.

Extra snacks voor de spelavond

Zit er ook chocolade in dit speciale kerstgeschenk voor het personeel? Jazeker! De echte chocoladeliefhebber kan zijn hart ophalen met de luxe Italiaanse tartufo truffels. Verder kun je ook knapperige Sumatra rijstcrackertjes, overheerlijke crackers met bruschetta en echte Italiaanse olijven vinden. Daar zit pas pit in!

Om een extra feestelijke draai aan de borrel te geven hebben we ook een speciaal Portugees schaaltje van aardewerk en kurk in dit pakket. Zo komen de snackjes tot bijzonder mooi tot hun recht. Ook kun je met je collega's genieten van de feestelijke kerstmutsen in dit originele kerstpakket. Doe de camera van de laptop aan en speel voor de winst!

Voorwaarden voor het originele kerstpakket

Wij kunnen deze originele kerstpakketten zowel op je bedrijfslocatie als bij je personeel thuis bezorgen. Net waar jouw voorkeur ligt. Wil je je collega’s zelf het pakket geven om het wauw-moment bij hen te zien? Dan is het leuk om het pakket zelf fysiek te geven.

Wil je de speciale kerstpakketten op maat maken door zelf nog een extra cadeau toe te voegen? Bijvoorbeeld geitenwollensokken, een spannend boek of een cadeaubon aan de kerstpakketten? Zo maak je de eindejaarsgeschenken nog leuker. Neem contact op met contact, dan kunnen wij je hierbij helpen!

Wij van NaVijfen bieden nog véél meer kerstpakketten aan zoals een Kerstpakket Basic, een Kerstpakket Extra of een Kerstpakket Deluxe. Ook bieden wij een heerlijk Nieuwjaarsborrel pakket aan om 2021 goed te beginnen met jouw personeel!

Ben je benieuwd naar alle regels voor werkgevers rondom kerstpakketten? Lees dan even onze blog over deze regels voor werkgevers.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen