High Wine

De enige echte NaVijfen High Wine! Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor je vrienden of collega’s? Wat krijg je als je een high tea en een borrel met elkaar kruist? Juist! Een High Wine! Deze pakketten kun je nu al per stuk bestellen. Vooral erg leuk om cadeau te doen, maar nog net iets leuker om te krijgen.

 

 

Deze box is voor 4 personen

41.90 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

Wat zit er in het pakket?

High Wine

In dit heerlijke borrelpakket vind je de lekkerste combinatie van wijn, chocolade en andere zoete versnaperingen. De rode wijn smaakt fantastisch met de ambachtelijk en vers gebakken lekkernijen. Dat wordt zeker genieten!

Sommige noemen dit ''het perfecte geschenk voor de koude herfst- en wintermaanden'' maar ook in de andere jaargetijden kun je van deze high wine smikkelen. Je kunt ervoor kiezen om alles bij je collega's of vrienden thuis af te leveren of als palletzending op het hoofdkantoor. Zo kun je alle pakketjes persoonlijk aan je collega's geven. Dat is nog eens leuk!

2 flessen rode wijn - Wij reizen de wereld over om de beste wijn te selecteren die zo bijzonder goed te combineren is met een brede range aan lekkernijen.

Bonbons - Een mix van Belgische bonbons in melk en puur

Catànies - Catalaanse geroosterde en gesuikerde amandelen gehuld in een laag praline en cacao

Chocolademuffins, brownies en American Cookies - Ambachtelijk gebakken door Linden Patisserie

Marmeren Chocoladeplankje - Perfect om chocolade op te presenteren. Het marmeren plaatje houdt de chocolade op de juiste temperatuur, hoe warm het ook wordt binnen!

Cadeauverpakking - Alles verpakt in onze exclusieve cadeauverpakking

Toch op zoek naar een ander pakket dat beter op je vragen aansluit? Kijk dan eens door de borrelpakketten van NaVijfen en je vindt zeker iets wat je lekker lijkt!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen