Gevulde Chocoladeletter

Let op! Leverbaar per 18 november!

Wauw, deze Belgische chocoladeletter moet je proeven. Van binnen gevuld met praliné door echte Belgische chocolatiers en afgemaakt met stukjes speculoos. Geniet van 225 gram chocolade, netjes afgeleverd in een schitterende giftverpakking. Voor je hele afdeling bestellen? Dan wil je vast wel een gepersonaliseerde sleeve op maat. Vraag aan Patrick hoe dit werkt.

Mmm, dit Sinterklaasfeest smaakt goed. Geef ‘m als geschenk voor je hardwerkende collega’s. Gemakkelijk thuis of op kantoor afgeleverd.

9.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Verras je hardwerkende collega's met dit originele chocolade geschenk!

Chocolatier Valentino

Wat in 1978 met Helen en Willy als klein chocoladeatelier in het hart van Brussel begon, is in mum van tijd uitgegroeid tot een waar chocolade imperium waar ze van Chili tot China van smikkelen. Maar waarom de naam Valentino? Die zou vast niet komen door het zwak wat Helen had voor de acteur Rudolph Valentino... of wel?

De smaak van deze bonbons is ongekend lekker. En dat is niet gek, want deze bonbons zijn stuk voor stuk handgemaakt. Met vullingen als praliné, marsepein, caramel of een van de vele andere smaken, mag je zeker bij je collega’s over de vloer komen. Bij NaVijfen laten we je nieuwe smaaksensaties ontdekken die
spannend, maar niet té spannend zijn. Zodat je collega die het liefst alléén melkchocolade eet ook gelukkig wordt.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen