Donatie Opkikker

Gun jij jouw cadeau aan Stichting Opkikker? Draag deze helden een warm hart toe. Met een fijne donatie kan Stichting Opkikker een Opkikker-dag voor zieke kinderen en hun families organiseren. Zo voelen deze kids zich een dagje niet ziek. Zo’n mooi gebaar vonden wij bij NaVijfen de moeite waard. Daar wil jij toch ook aan bijdragen?

Als je voor de donatie kiest gaat het bedrag van jouw waardebon naar deze stichting. Vul in het checkoutproces jouw persoonlijke voucher in.

25.00

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker zorgt ervoor dat langdurig zieke kinderen een Opkikkerdag krijgen. Wat dat is? Simpel. Dat is een dag waarin deze zieke kinderen en hun gezin even verwend worden. Ieder gezin krijgt persoonlijke aandacht, de zieke kinderen voelen zich een dag even weer beter. Maar dat is niet alles. Kinderen krijgen de kans om als 'ambassadeur' aan de slag te gaan voor Opkikker. Dat zorgt voor veel kracht, eigenwaarde en verantwoordelijkheid. En het geeft ze een sociaal netwerk waar ze op terug kunnen vallen.

Wat zo mooi is, is dat Stichting Opkikker al 26 jaar deze mooie opkikkerdagen verzorgt. Zonder overheidssubsidie of grote loterijen, maar mét hardwerkende vrijwilligers, bijzondere donateurs en fijne sponsors. Iedere donatie helpt.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen