Chocolade paaspakket

Zijn jij en je collega’s echte chocoladefanaten? Dit chocolade paaspakket is speciaal ingepakt door de paashaas. Juist voor je collega’s die zo druk zijn als de kippen voor Pasen en die een cadeautje wel verdiend hebben.

Dit pakket is speciaal voor de mensen die loco voor de choco zijn. Het zit vol chocolade; van Catalaanse truffels met gekarameliseerde amandelen tot gevulde Belgische paaseitjes. Ontdek nieuwe smaken zoals rood fruit, banaan-toffee en pistache. Wij houden van bijzondere smaaksensaties, maar maken het niet té gek.

Deze box is voor 2 personen

32.50 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Paaspakketje bestellen? Zo geregeld.

Met Pasen mag je uitpakken!

Bij Pasen geniet je niet alleen van een paaseitje. Om samen iets bijzonders te vieren horen bijzondere borrelhappen. Een tikkie spannender dan thuis, maar niet té spannend. Daarom krijg je in dit Paaspakket de volgende natjes en droogjes:

  • Baru: tover jouw Belgische vegan chocolademelk op tafel met het cacaopoeder van Baru. Gevuld met chewy marshmallows om het af te maken.
  • Catanies. Geniet van chocoladetruffels met gekarameliseerde amandelen, omhuld met een laagje witte chocolade en cacao
  • Ambachtelijke biologische brownie van Urban Chef
  • Zoete chocolademuffin ook van Urban Chef
  • Chocolade cappuccinobollen met crispy kern
  • Hollandse cranberry's gedoopt in yoghurtchocolade
  • Luxe chocolade paaseieren van Valentino Chocolatier
  • Paashaas van 150 gram Belgische melkchocolade

Pasen? Ei-genlijk meer zin in chocolade!

Een paascadeautje voor je personeel of een verrassend geschenk voor je jarige moeder, dit chocolade paaspakket wordt netjes in een binnendoos verpakt. Zo kun je het nog zelf geven of kan je jarige moeder het lekker uitpakken. We verzenden altijd met GoGreen, dus maken we de wereld een stukje beter.

Niet helemaal wat je zoekt? Stel met Patrick een paasborrel op maat samen. Neem contact op.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen