Chocolade paashaas brievenbuspakket

Verras iemand met een smakelijk cadeau, peuzel alles thuis op of vier je werksuccessen met een bijzonder cadeau voor je personeel. Dit pakket is een beetje gek, maar dat zijn de leuksten!

Reserveer je plekje op tijd bij de paashaas, want op is op!

8.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in het Paaseitjes brievenbuspakket?

Een smakelijk paascadeautje voor je thuiswerkende collega's

Wat een ondeugende blik heeft het kuiken, de Looney Tunes zijn er niets bij. Daarom is dit kleine brievenbuspakketje een bijzondere blijk van waardering voor je drukke personeel. Gemakkelijk bij iedereen thuisbezorgd, dat maakt dat het een makkelijk cadeau is! Loopt het water je al in de mond bij het zien van al dit lekkers?

Wat krijg je in dit kleurrijke chocolade brievenbuspakketje?

  • Dit fantastische paaskuikentje van melkchocolade wat perfect door de brievenbus past. Dit paaswonder heeft een heerlijke crunchy chocoladebollen en is ondergedoopt in knapperige discodip. Het maakt 't bijna zonde om hem op te eten, vind je niet?

Hoe eet jij jouw eitje? Met chocolade natuurlijk!

Dit chocolade brievenbuspakketje bestel je gemakkelijk per collega. We verpakken het veilig in het kanarie gele paasdoosje. Super leuk als paascadeautje om aan je collega's of personeel cadeau te geven. Smikkelen geblazen!

Bij NaVijfen houden we van transparant. Daarom zijn onze prijzen inclusief verzendkosten én BTW. Bestel jouw Chocolade paaskuiken brievenbuspakket en we sturen dit pakketje gemakkelijk naar jou en je collega's thuis.

Liever een paaspakketje op maat samenstellen? Neem dan even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen