Catànie Cudié Duets

Catalaanse chocolaatjes? Oh, yesss! Deze Catànie Cudié Duets zijn in Nederland nog onontdekte pareltjes, maar worden steeds populairder. Wat Catànies precies zijn? Gekarameliseerde Marcona-amandelen met een laagje witte chocolade en afgemaakt met een laagje cacao, in heerlijke verschillende smaken. En deze Duets? Die krijg je in Sea Salt en Milk Chocolates. Ja, dat zie je goed. In het roze en bruin!

De smaak van deze Catalaanse beauties komt pas écht tot z’n recht bij een fles lekkere rode wijn. En, dan heb je meteen een bijzonder cadeau te pakken. Want iedereen leeft op van een heerlijke portie chocolade.

13.65 incl. btw

Maak je cadeau af met een heerlijk wijntje:

Productprijs: 13.65 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Mmmm, Catalaanse gekarameliseerde amandelen

Verras met deze Catalaanse bonbonnetjes

Deze luxe chocolaatjes worden gemaakt in het hart van Catalonië. Van witte chocolade met gekarameliseerde amandelen. Nog onontdekte pareltjes maar razend populair, en mooi als cadeau bij een fles rode wijn.

  • 250 gram Catànie Cudiés
  • Sea Salt
  • Milk Chocolate

We verzenden de Catànie Cudié Duets gemakkelijk met GoGreen naar jouw hardwerkende collega, jarige moeder of als bedankje naar jouw relaties. Wil je liever alles persoonlijk afgeven? Dan sturen we het met liefde naar 1 adres. Zo gepiept!

Catànie Cudiés

De razend populaire Marcona amandelen waren de favoriet van Joseph Cudié. Net iets buiten Barcelona begon hij daarom zijn chocoladeatelier. Drie generaties later hebben zijn kleinkinderen het familiebedrijf uitgebreid tot een internationale onderneming, maar nog steeds op dezelfde plek.

Net als NaVijfen, was Joseph op zoek naar nieuwe smaaksensaties. Voor lekkers hoefde hij niet ver te zoeken. Hij begon met het karameliseren van zijn favoriete noot: de Marcona amandel. Deze werd omhuld met een laagje witte chocolade en afgemaakt met cacaopoeder: de Catanie Cudié was geboren.

Deze verrukkelijke smaaksensatie gaat verder dan bekende melk, witte en pure chocolade, maar verrast met friszure limoenchocolade, biologische yoghurtchocolade en zoete crème brûlée zoals je nog nooit in chocolade geproefd hebt.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen