Brandt en Levie worstenpakket

Retteketet – het allerlekkerste Brandt en Levie worstenpakket. Dit is worst voor de échte worstliefhebber die vindt dat het wel een stukje beter dierenwelzijn mag gaan. Gelukkige varkens betekent lekkerder vlees. Daarom staat buitenspelen, ruimte en modder voorop. Dat heeft Brandt en Levie goed bedacht!

Kies voor je favoriete drankje; een witte Chardonnay of een rode uit Aragón. Of twee frisse alcoholvrije bubbeltjes; SOOF uit Amsterdam en Wostok. Of kies je voor twee spannende biertjes bij dit borrelpakketje. Je hebt goud in handen met Habesha. Bijzonder, Ethiopisch en toegankelijk. En om het lekker lokaal te maken een biertje van Brouwerij ‘t IJ.

Deze box is voor 2 personen

Vanaf: 0.00 incl. btw

Type Quantity

Rode Wijn

39.95 incl. btw each

Uitverkocht

Witte Wijn

39.95 incl. btw each

Uitverkocht

Bier

39.95 incl. btw each

Uitverkocht

Fris

39.95 incl. btw each

Uitverkocht

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Of je droge worst lust?

Inhoud van 't Brandt en Levie worstenpakket

Wie groen doet, groen ontmoet! Deze worstjes zijn gemaakt van de eigen varkens van Brandt en Levie. Deze roze knorrepotjes spelen de hele dag buiten. Lekker met z'n allen in de modder. Dat is nog eens natuurlijk! Let op: de smaken kunnen iets afwijken op basis van seizoensworst.

  • Je favoriete drankje: twee speciaalbiertjes of twee alcoholvrije drankjes of een grote fles bijzondere witte of rode wijn
  • Ambachtelijke worst: rozemarijn
  • Ambachtelijke worst: chipotle
  • Ambachtelijke worst: pecorino
  • Ambachtelijke worst: knoflook
  • Ambachtelijke worst: zwarte peper
  • In een mooie Brandt en Levie worst giftverpakking

Dat worst smullen...

Worst kaas scenario is dat het. Wil je een product toevoegen? Een duurzaam kaasje van Italiaanse scharrelkoeien, krakende handgekookte chipjes of crackertjes met bruschetta van verse groenten? Geen probleem. Neem even contact op met Patrick en het is zo geregeld.

Wat je cadeau wil geven? Simpel. Gewoon een mooi cadeau dat verrast. Verpakt in een mooie roze cadeauverpakking. Dat kun je goed soldaat maken!

Op zoek naar een duurzaam cadeau met minder vlees? Bestel een van de andere lekkere borrelpakketten! Bekijk onze borrelpakketten. Of op zoek naar een mooi ingepakt borrelcadeau? Bekijk dan onze borrelcadeaus.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen