Brandt en Levie borrelpakket

Of je worst lust? Met het Brand en Levie borrelpakket zeker wel! Vooral als de worst gemaakt is van buitenspeelvarkens. Deze varkens groeien op een zo natuurlijk mogelijke manier op: die rollen dagelijks buiten in de modder! Een goed leven staat voorop. Daarom gaat deze worst gepaard met twee biologische biertjes van brouwerij ‘t IJ. Samen borrelen we naar een groenere toekomst.

Wie maak jij blij met dit spannende cadeau? Geef ‘m aan je liefste vleesfanaten; je jarige vader, als afstudeercadeau aan je neef of als bedankje voor je buurvrouw. Dat wordt gegarandeerd genieten met de lekkerste vleesjes en beste biologische biertjes!

Deze box is voor 2 personen

35.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Verras je collega's of vrienden met een biologisch borrelcadeau!

Wat zit er in het Brandt en Levie borrelpakket?

Ben je net als wij helemaal gek van Brandt & Levie? Van de biologische worst van biologisch opgroeiende buitenspeelvarkens tot biologische pancetta. Huisgemaakte snert die beter smaakt dan die van grootmoeder. Combineer dat met twee biologische biertjes en je hebt een borrel!

  • Blondie van Brouwerij 't IJ. Dit frisse blondje is wat ze noemen een makkelijke wegdrinker. Dit is het enige blonde biertje van 't IJ.
  • Natte van Brouwerij 't IJ. Een donker en bitter pikketanussie, maar toch verrassend zacht. Natte is een van de eerste bieren van Brouwerij 't IJ.
  • Zelfgemaakte snert van Brandt & Levie
  • Biologische worst van scharrelvarkens met zwarte peper of venkel
  • Knapperige rozemarijncrackers
  • Varkensrillette gegaard in eigen vet en geconfijt in reuzel. Met rozemarijn en knoflook smaakt dit fantastisch goed met de crackertjes
  • Pancetta, heerlijk voor op de crackers of voor bij de snert

Klaar voor een feestje

Perfect als je een mooi cadeau zoekt voor je jarige buurvrouw, hardwerkende collega of voor je partner. Wie ga jij blij maken? We verpakken het Brandt en Levie borrelpakketje in de NaVijfen cadeauverpakking en leveren het gewoon thuis af.

Liever op zoek naar een ander cadeau? Bekijk onze borrelcadeaus. Liever een borrelcadeau met andere unieke hapjes en drankjes bestellen? Bekijk dan onze borrelpakketten.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen