Boek cadeaukaart

Een boek cadeaukaart? Oh yes! Lees het vervolg van de spannende HBO-serie House of the Dragon in het boek Fire and Blood van George R. R. Martin. Of ben je een echte griezelfanaat? Fairy Tale van Stephen King staat vast bovenaan jouw lijstje. Liever wegzwijmelen bij het liefdesverhaal van Lily en Atlas in It Starts With Us of een van de andere honderden keuzes.

Wil je graag een cadeaukaart voor jezelf maar gun je Stichting Opkikker ook een kleine donatie? Check de checkbox hieronder aan en je krijgt een waardebon van €20 en doneert direct €5 aan Stichting Opkikker.

25.00

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker zorgt ervoor dat langdurig zieke kinderen een Opkikkerdag krijgen. Wat dat is? Simpel. Dat is een dag waarin deze zieke kinderen en hun gezin even verwend worden. Ieder gezin krijgt persoonlijke aandacht, de zieke kinderen voelen zich een dag even weer beter. Maar dat is niet alles. Kinderen krijgen de kans om als 'ambassadeur' aan de slag te gaan voor Opkikker. Dat zorgt voor veel kracht, eigenwaarde en verantwoordelijkheid. En het geeft ze een sociaal netwerk waar ze op terug kunnen vallen.

Wat zo mooi is, is dat Stichting Opkikker al 26 jaar deze mooie opkikkerdagen verzorgt. Zonder overheidssubsidie of grote loterijen, maar mét hardwerkende vrijwilligers, bijzondere donateurs en fijne sponsors. Iedere donatie helpt.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen